Јавна чистота

Почитувани сограѓани,

една од надлежностите на општината е и спроведување на Законот за јавна чистота. Одредбите од Законот можете да ги прочитате тука.

Комунален редар во општината е СИМОНА КОЦЕВА, тел:075/389 346, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 За сите проблеми од оваа сфера повелете обратете се со соодветно пополнета пријава.

Истата можете да ја симнете тука.

flaer 2 001

flaer 1 001

Etno kuka Morodvis

Crkva Sv Dimitrij s.Zrnovci

Osvetuvanjeto na plostadot1