Контакт

Позиција:
Благој Данев
Општина Зрновци
Илинденска Бр.186, 2305 Зрновци, Македонија
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
+389 33 353 105
+389 33 353 105
+389 78 401 969

Останати информации

Контактирајте не на социјалните мрежи:

Контакт инфо

Општина Зрновци

Илинденска Бр.186, 2305 Зрновци, Македонија
Email: info@zrnovci.gov.mk

Tel: +389 33 353 104, +389 33 353 105
http://www.zrnovci.gov.mk

@ 2021 Сопственост на Општина Зрновци