Општина Зрновци и општина Чешиново - Облешево имаат формирано заедничка служба за урбанизам, комунални дејности, заштита на животната средина и инспекторат. Договорот за соработка помеѓу двете општини е потпишан на 20.12.2005 год (договор бр. 03/701 /1).

Вработено лице од општина Зрновци е Владимир Анастасов - градежен инспектор ( 075/389-347 )

Вработено лице од општина Чешиново - Облешево е Санела Гичева Саканарски - Соработник за градежно земјиште ( 076/406 770 )

Службата издава:

- Извод од урбанистички план

- Одобрение за градење. Повелете посетете го линкот: https://www.gradezna-dozvola.mk

- Одобрение за употреба

- Одобрение за адаптација и пренамена

- Одобрение за отстранување  на објект

Контакт информации: 

тел: 033/353 105

емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

www.zrnovci.gov.mk

Финален извештај за стратегиска оценка врз животната средина  за урбанистички план за с.Зрновци, општина Зрновци за период 2017 - 2027

Финален извештај за стратегиска оценка врз животната средина за урбанистички план за с.Мородвис, општина Зрновци за период 2017 - 2027

Финален извештај за стратегиска оценка врз животната средина за урбанистички план за с.Видовиште, општина Зрновци за период 2017 - 2027

urbanizam planovi 001

 

Контактирајте не на социјалните мрежи:

Контакт инфо

Општина Зрновци

Илинденска Бр.186, 2305 Зрновци, Македонија
Email: info@zrnovci.gov.mk

Tel: +389 33 353 104, +389 33 353 105
http://www.zrnovci.gov.mk

@ 2021 Сопственост на Општина Зрновци