Почитувани,

Ве известуваме дека Службеник за млади на општина Зрновци е БЛАГОЈ ДАНЕВ, 078/401 969, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Локалниот Младински Совет е формиран на 08.02.2022 гoдина
Претседател е Јасмина Ристова , 077/541 973 , Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЛИСТА на информации од јавен карактер во општина Зрновци

БАРАЊЕ образец

Образец ЖАЛБА

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ПРИЈАВИ ПРОБЛЕМ ( на емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.)

Почитувани сограѓани,

Доколку сакате да пријавите до локалната самоуправа проблем, сугестија или предлог од областа на комуналната инфраструктура, улично осветлување, домување, улици и патишта, урбана опрема,животна средина, јавно зеленило, фекална канализација, водовод, спортски игралишта, градба и бесправна градба и др. слободно можете тоа да го сторите написмено до архивата на општината или електронски преку емаил до горенаведената електронска адреса. Ве молиме наведете го Вашето име и телефон за контакт и дадете опис на проблемот/ предлогот или сугестијата.

Ви благодариме!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Општина Зрновци,
Илинденска бр.186,
Зрновци 2305, Македонија
_______________________________________________________________________
Координатор од општинската администрација за еднакви можности меѓу жените и мажите: ЛЕНЧЕ ИЛИОВА, 075/389 345 , Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Заменик координатор: СИМОНА КОЦЕВА, 075/389 346, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
________________________________________________________________________
Службено лице задолжено за посредување при остварувањето на правото за слободен пристап до информации од јавен карактер во општина Зрновци е Благој Данев
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Mob:+389 78 401 969
Tel: + 389 33 353 105
http://www.zrnovci.gov.mk
еmail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Контактирајте не на социјалните мрежи:

Контакт инфо

Општина Зрновци

Илинденска Бр.186, 2305 Зрновци, Македонија
Email: info@zrnovci.gov.mk

Tel: +389 33 353 104, +389 33 353 105
http://www.zrnovci.gov.mk

@ 2021 Сопственост на Општина Зрновци