Проекти во реализација

Проекти во реализација

ОКР - Општинско-корисна работа 2021/2022 Проект за грижа и нега на деца од предшколска возраст „Се за детската насмевка“

Во проектот се ангажирани две невработени лица кои се стекнаа со лиценца за Негователки на деца од предшколска возраст. Соодветно на потпишаниот меморандум за разбирање помеѓу општина Зрновци и ЈОУДГ „Бисерчиња“ - Зрновци истите лица се ангажирани во детската градинка соодветно планот на менаџментот по 4 работни часа/ден. Проектот ќе трае до крај на месец мај/2022 год.

 

Контактирајте не на социјалните мрежи:

Контакт инфо

Општина Зрновци

Илинденска Бр.186, 2305 Зрновци, Македонија
Email: info@zrnovci.gov.mk

Tel: +389 33 353 104, +389 33 353 105
http://www.zrnovci.gov.mk

@ 2021 Сопственост на Општина Зрновци